KONING EN KABINET STEUNEN TERREUR (120)

Dit is toch wel een historische verdraaiing: "Palestijnen plegen terreur". Als CDA, Christen Unie , SGP de waarheid zouden vertellen, zouden ze de toorn van hun God over zich heen roepen, vrezen zij. Als PVV, VVD, FvD de ware geschiedenis van de Palestijnen zouden volgen, zouden ze hun eigen witte aanhangers, Joodse vrienden en geldschieters diep vernederen, verwachten zij. Daar bovenop komt nog de sympathie en medelijden uit de Tweede Wereldoorlog, over het Joodse leed veroorzaakt door nazi's, die zij zouden vertrappen. Bij elkaar dus redenen om de historie te ontwrichten. Maar dit is tegelijkertijd de historische dwaling en omkering van feiten. Want het zijn niet de Palestijnen die de oorlog zijn begonnen, zeer geachte en weledelgestrenge en zeer geleerde "ongewenste-premier-van- Nederland" heer Wilders! Het zijn uw vrienden in de Israëlische Knesset die het kwaad hebben geoptimaliseerd, onderstreept door met-twee-maten-metende Rutte en keppeltjeskoning Willem Alexander. Het zijn de extremisten in de Knesset, het zijn de barbaarse kolonisten in bezette Palestijnse gebieden, het is uw Joodse triomfator Netanyahu die 32000 Palestijnse levens (van ouderen en kinderen) hebben vernietigd. En dat gebeurt al sinds 1948, en honderden jaren daarvóór. Het is Israël dat Palestijns gebied heeft bezet, onder de goedkeurende ogen en meedogenloze religieuze fanaten. En de passiviteit van grote delen van de Joodse bevolking, die dit laat gebeuren. En de duivelse Netanyahu "die het recht heeft om zich te verdedigen", nietwaar Rutte, nietwaar Willem Alexander met het keppeltje? 


Een land dat zich democratisch noemt, en blind is omdat ze geen kritiek heeft te duchten, op handen gedragen door het vrije Westen, dat miljarden aan wapens ontvangt die worden ingezet tegen ziekenhuizen en scholen, wordt als heilig geknuffeld, want zo wil de Joodse en de Christelijke God dat. En de angst voor God druipt af van Wilders: "Israël zal altijd mijn steun hebben in zijn strijd tegen terreur". Hij, de leider van de PVV laat hiermee zien dat hij een achterlijke mening als mantra niet schuwt, omdat zijn achterban daar toch niets van snapt. Compleet ongeschikt als politicus die ideeën in de ijskast bewaart. Zeker zo ongeschikt als premier en a.s. Navobaas is Rutte, die heilig gelooft in zijn met-twee-maten-metende strategie. En de koning die boven de ongeloofwaardige staat Nederland uitstijgt. Hij kan zich niet onderscheiden door een beetje intelligentie (hij was het die met Poetin een biertje dronk!, Poetin die twee weken daarna Oekraïne aanviel en de Krim inlijfde). Het kabinet Rutte dat de president van Israël (Herzog) ontving en de mislukte Willem Alexander die de hand van Herzog schudde. Dezelfde Herzog die met een stift op een granaat schreef dat werd afgevuurd op Gaza: "Ik vertrouw op je". Dit staat onder critici daarom bekend als: "De oorlogszuchtige granaattekst". Deze president die (uitgelokt) terreur op Joden streng afkeurt, maar met liefde spreekt over de terreur op Palestijnen, wordt onder alle bestaande eer bedolven.  


Wat er had moeten gebeuren? Arrestatie van Herzog op het moment toen hij op Nederlandse bodem was. Het Internationaal Strafhof in Den Haag moest hem oppakken voor het aanzetten tot genocide op Palestijnen. En Willem Alexander ten strengste berispen en publiekelijk onttronen wegens collaboratie. Een term die hem niet vreemd zal klinken, want binnen zijn familie (zijn vader Claus en ook grootvader Bernhard) waren Hitler-aanhangers. (Vreemd dat hij de Joodse president een hand gaf!?). De Tweede Kamer moest (het kan nog altijd!) het demissionaire kabinet ogenblikkellijk moeten opblazen.Tijdens de opening van het Holocaust Museum (waarvoor Herzog was uitgenodigd) werd benadrukt dat de gruwelijkheden uit WOII "nooit meer herhaald mogen worden". Een toppunt van hypocrisie: want de holocaust wordt wel herhaald, nu in Gaza. En dat bij de opening nog wordt gewezen op groeiend anti-semitisme, klopt helemaal, met dank aan ...Joods extremisme. Mensen moeten met "medemenselijkheid"worden behandeld, oreert Willem Alexander, maar geen enkel woord over de massaslachting van Palestijnen. Rutte, Willem Alexander, Wilders: een wilde bende van huichelaars, liefhebbers van dubbele standaarden. Geen enkel spoor van twijfel bij deze Nederlandse machthebbers, toen Herzog stelde dat niet alleen Hamas, maar alle Palestijnen verantwoordelijk zijn voor de escalatie, de hele Palestijnse natie dus. Als makke poedeltjes schudden Rutte en Willem Alexander met onbegrensde medelijden hun hoofd, Herzog gelijk gevend. In gedachten gaan zij mee met Herzogs oproep om in gebed te gaan. En hun  God? Die zwijgt en steekt geen vinger uit om zijn eigen kinderen met een andere huidskleur te beschermen, die weet dat de extremistische Joden de aanstichters zijn van alle ellende die Hij heeft aangewakkerd en gefaciliteerd. "Dank U, Heer God, voor deze genocide".  


Rutte (lees:VVD), Willem Alexander (Maxima incluis), Wilders (incl. FvD), CDA, SGP, CU (de complete horde confessionelen): die komen ermee weg, met buitengewoon veel gemak! Het is hun privilege om met feiten te manipuleren. En hun achterban vindt het geweldig, zoals zij dat doen. Wat een achterlijke politieke bedrijfsvoering: terreur steunen, omdat het jou goed uitkomt. Intussen drinken baby's vervuild water waarin plantenwortels is gekookt.  


Manuel Sewgobind